Wie zijn wij

Espresso 4 you is in 2006 opgericht en is ontstaan uit de gedachte om ook u van een echte Italiaanse espresso koffie te kunnen laten genieten. Op 1 oktober 2010 zijn er een vernieuwde website, een vernieuwd logo en andere eigenaren gekomen, maar nog steeds blijft bovenstaande gedachte centraal.

Voordat Espresso 4 you werd opgericht door Ben Jansen van IJsprofi, besteedde hij al zo’n 20 jaar aandacht aan koffie in zijn Ijssalon. Immers zijn ijs en espresso koffie karakteristieke Italiaanse producten, die een link met elkaar hebben.
Espresso 4 you is ook sinds 2006 dé importeur van Bristot koffie in Nederland.

Bristot caffé is de espressokoffie die in Italie vaak bij ijssalons wordt geschonken, dit komt doordat veel van de ijsmakers uit de buurt kwamen van Belluno, waar Domenico Bristot zijn bedrijf oprichtte. Door de jaren heen heeft Bristot de cultstatus verworven, de “ijssalon espresso” te zijn. Ook deze cultstatus is doorgedrongen tot een aantal ijssalons in Nederland die door ons worden voorzien van Caffè Bristot.

Omdat smaken verschillen is er buiten dit merk natuurlijk ook nog keuze uit andere Italiaanse kwaliteitsmerken.

Mocht u onze koffie bij u op kantoor, winkel of horecabedrijf willen gebruiken neem dan gewoon even contact met ons op via info@espresso4you.nl.