Disclaimer

Disclaimer Espresso4you

Algemeen:

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina www.espresso4you.nl. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Disclaimer:

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan producten en diensten, is alleen voor informatieve doeleinden. Alle prijzen genoemd op de website zijn inclusief BTW.

Privacy verklaring:

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen of om een bestelling te plaatsen. Een uitgebreide uitleg kunt u vinden in onze Privacy Policy.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten:

Espresso4you en het Espresso4you logo zijn handels- en beschermde merken van Espresso4you. Espresso4you is een onderdeel van C2CU | Coffee To Complete You. Espresso4you bezit en bewerkt deze website en de producten die de website aanbiedt. Teksten op de website zijn geschreven door Espresso4you en zijn ons eigendom. Foto’s op de website zijn gemaakt door Espresso4you, of aangeleverd door de importeur en/of branderij en zijn met hun toestemming op onze website geplaatst.

Het auteursrecht op deze website berust bij Espresso4you of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Espresso4you. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Espresso4you. Een verzoek om toestemming te verkrijgen voor het gebruik van de hierboven genoemde auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten kunt u indien via info@espresso4you.nl.

Beschikbaarheid:

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Handelsnamen:

Espresso4you is een onderdaal van “C2CU | Coffee to complete”. C2CU is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Haag, onder nummer 55105556.

Wet van toepassing:

Het gebruik van de website www.espresso4you.nl en het kopen van producten van Espresso4you staan onder de wetten van de Europese Unie, zonder dat deze in conflict staan met de toepasselijk Nederlandse wetten.

Uitsluiting van aansprakelijkheid:

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Espresso4you aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.