Echte Italiaanse koffie

Wij leveren de beste Italiaanse premium espresso koffie van Italiaanse koffiebranderrijen en gebrand in Italië. Zodat u net als de Italianen in Italië van dezelfde koffie en hetzelfde koffiemoment kunt genieten. Wij leveren complete koffieconcepten van de volgende toonaangevende merken als Bialetti Caffè 1919, Caffè Bristot 1919, Caffè Bonomi 1886, Manuel Caffè en Testa Rossa Caffè voor de horeca, B2B maar ook voor thuis.

Espressomachines

Wij leveren de beste half- en volautomatische espressomachines van de toonaangevende merken en marktleiders op het gebied van espressomachines. Zoals de Italiaanse espressomachines van Astoria, Gaggia, La Marzocco, La San Marco, Rocket, Quick Mill, Saeco en Sanremo. de volautomatische machines van Facil, Nivona, Saeco, Schaerer en WMF.

Maar ook de percolator, cafetiere, french-press, filterkoffie en machines voor onderweg of op de camping.

Machines waarmee u de perfecte koffie mee maakt voor de horeca, B2B maar ook voor thuis en onderweg.

Slow Coffee

Wij leveren Slow Coffee artikelen van de meest toonaangevende merken en marktleiders op het gebied van van Slow Coffee. Zoals de producten van Chemex, Aeropress en Hario.

Slow coffee, ook bekend als slow koffie, is een koffie zetmethode waarbij gesproken kan worden van langzaam gezette koffie. Het duurt wat langer dan een kopje koffie uit een espressomachine, maar het is nog steeds gemakkelijk én erg lekker. Bijzonder aan deze manier van koffie zetten is de smaak.

Barista Tools

Wij leveren Barista Tools artikelen van de meest toonaangevende merken en marktleiders op het gebied van van Barista Tools. Zoals de producten van JoeFrex, Motta en BaristaPro.

Reiniging en Onderhoud

Wij leveren Reiniging en Onderhoud poducten van de meest toonaangevende merken en marktleiders op het gebied van van Reiniging en Onderhoud producten voor Espressomachines. Zoals de producten van Cafetto, Puly Caff en Urnex.

Verzending via DHL – voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden
Blijf voor nu wel rekening houden met eventuele vertragingen, we werken hard om jouw zendingen zo snel mogelijk te bezorgen.